JeWe Almelo - Partijgoederen, Kringloop en Verpanden

 

Na jaren op de markt nu ook een winkel aan de Sluiskade

 

Velen kennen Jeroen Westen al als marktkoopman met handel in allerlei partijgoederen. Westen zit al zo'n 30 jaar in de handel en liep als kleine jongen al mee met pa en ma. Enkele maanden geleden begon hij ook een winkel aan de Sluiskade ZZ 135. Het pand zit volgestouwd met allerlei partijgoederen zoals tuingereedschap, werkschoenen, elektra-artikelen, hang- en sluitwerk, verf, schroeven, loodgietersmaterialen, bouwmaterialen en nog veel meer. Eigenlijk teveel om op te noemen en veelal groot ingekocht uit faillissementspartijen, waardoor uiterst scherpe prijzen gehanteerd kunnen worden. 'Het geld wordt krap en dus speel ik daar op in', reageert Jeroen Westen op de opmerking dat er aardig wat te neuzen valt. 'Bij mij gaat het tegen ongelooflijk lage prijzen de winkel uit of dat nu verf of gereedschap is of schroeven en isolatiemateriaal'. Voor elke klusser loont het zich om regelmatig rond te kijken want het aanbod varieert. Bovendien kan men als particulier ook kringloopgoederen inbrengen tegen betaling of ruilen voor iets anders wat men nodig heeft. Zelfs verpanden kan tegen een overeengekomen bedrag. Je moet tegenwoordig creatief zijn, want de mensen hebben steeds minder geld om uit te geven en hebben toch regelmatig iets nodig, zegt Jeroen Westen. JEWE Partijgoederen, Kringloop en Verpanden is elke doordeweekse middag en zaterdag geopend.

Vuurwerkverkoop JeWe groot succes

 

Het was topdrukte bij de vuurwerkverkoop van JeWe afgelopen maand. Tijdens de losse verkoopdagen liep het storm, met als klap op de vuurpijl: Happy Hour op oudejaarsdag, waarbij alles voor een dumpprijs de deur uit ging!

De keus in mooi en goed vuurwerk was uitgebreid bij JeWe Mega Vuurwerk Almelo. Onder andere de Briljant, Titanium en Heavy Duty collecties maakten deel uit van het vuurwerkaanbod dat met 281 verschillende artikelen het grootst was in de regio. De kwaliteitscollectie bleek bij de voorverkoop, die gepaard ging met vele kortingen en bomprijzen, al een groot succes. Iedere 50e bestelling werd gratis weggeven en ook via de Facebookpagina van JeWe was met regelmaat spetterend vuurwerk te winnen.

Jewe Mega Vuurwerk Almelo kan daarom spreken van een geslaagd eerste vuurwerkjaar. Vanaf januari zal het pand aan de Sluiskade tot december 2013 weer helemaal in het teken staan van Verpanden en Partijgoederen.


Vanaf november is het weer mogelijk om uw vuurwerk te bestellen via www.megavuurwerkalmelo.nl

Artikel; JEWE Kringloop ook voor inbreng en verpanden

 

‘Er wordt steeds meer op de kleintjes gelet. De financiële problemen nemen toe en soms zie ik dat mensen niet meer weten hoe het verder moet’, zegt Jeroen Westen van JEWE Kringloop aan de Sluiskade ZZ 135. ‘Men komt voor scherp geprijsde koopjes of men wil wat verkopen of verpanden omdat men in geldnood zit. Daarom kunnen hier goederen worden ingebracht voor verkoop voor de onderling afgesproken prijs zodat men weet wat men ontvangt wanneer het is verkocht. Ook kan men goederen verpanden (belenen – red.) voor een afgesproken periode, zodat men tijdelijke geldnood kan oplossen. Ik doe dat met eerlijke afspraken en uitsluitend met legitimatie om verdere ellende te voorkomen. Als men keurig aflost, kan men de eigen spullen weer meenemen’, aldus Westen die zich afvraagt wat men in Den Haag allemaal aan het doen is. Daarnaast biedt JEWE tal van kringloopgoederen maar ook ingekochte partijgoederen als verf en gereedschap, ijzerwaren en onderdelen. ‘Alles veel goedkoper dan normaal betaald moet worden. Ideaal voor de klusser en ook bedrijven zie ik hier regelmatig inkopen’, zegt Westen. Tijd dus om te gaan ‘neuzen’ tussen alle vele artikelen die hier niet op te sommen vallen. JEWE Partijgoederen, Kringloop en Verpanden aan de Sluiskade ZZ 135 is elke doordeweekse middag en zaterdag geopend.

Overzicht